Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η CO.DE είναι μία εταιρεία που είναι ηγέτης στην κατασκευή κατοικιών. Παρέχουμε ολοκληρωμένες, αποτελεσματικές και γρήγορες υπηρεσίες, με τους πλέον ευνοϊκούς οικονομικούς όρους της αγοράς.

Στη 15ετή πορεία μας έχουμε κατασκευάσει και παραδώσει πολυτελείς κατοικίες, με έμφαση στην υψηλή ποιότητα και αισθητική. Η έμπειρη ομάδα μηχανικών μας είναι ικανή να σχεδιάσει και να δημιουργήσει το σπίτι των ονείρων σας, το οποίο θα είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες, το γούστο και τον προϋπολογισμό σας, εξασφαλίζοντας αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.

Οι κατασκευές μας είναι πάντα σύμφωνες με τις αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού και ενσωματώνουν τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και τεχνικές στα υλικά, την κατασκευή και τις μηχανολογικές εγκαταστάσεις. Μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή της κατοικίας σας σε οποιοδήποτε στάδιο, από την αρχική ιδέα μέχρι την παράδοση με το κλειδί στο χέρι.

Είδη κατοικιών που κατασκευάζουμε στην CO.DE.

Αναλαμβάνουμε όλες τις κατηγορίες οικιστικών κατασκευών όπως :

 • Πολυτελείς Βίλες

Με μοναδικό σχεδιασμό και υψηλά πρότυπα αισθητικής και ποιότητας, οι βίλες μας θα σας προσφέρουν το άνετο και πολυτελές περιβάλλον που επιθυμείτε.

 • Διαμερίσματα και Πολυκατοικίες

Παρέχουμε λύσεις για πολυκατοικίες και διαμερίσματα, ενσωματώνοντας τις τελευταίες τεχνολογίες και υλικά για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής.

 • Εξοχικές Κατοικίες

Κατασκευάζουμε εξοχικές κατοικίες που ταιριάζουν απόλυτα στο φυσικό τοπίο, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία απόδρασης και ηρεμίας.

 • Μεζονέτες

Ανεξάρτητες, λειτουργικές και με υψηλή αισθητική, οι μεζονέτες μας προσφέρουν άνεση και προσωπικό χώρο, ενώ παράλληλα προσαρμόζονται στις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις σας.

 • Μονοκατοικίες

Κατασκευάζουμε μονοκατοικίες που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, εξασφαλίζοντας άνεση και λειτουργικότητα.

 • Βιοκλιματικές Κατοικίες

Εφαρμόζουμε τις αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού για την κατασκευή κατοικιών που συμβαδίζουν με τη φιλοσοφία της βιωσιμότητας και της οικολογικής συνείδησης.

Δημιουργούμε Κατοικίες με Εξαιρετική Ενεργειακή Απόδοση

Στην εταιρεία μας, αναλαμβάνουμε τη δημιουργία κατοικιών που όχι μόνο στεγάζουν εσάς και τα αγαπημένα σας άτομα αλλά ταυτόχρονα ενθαρρύνουν την αρμονική συνύπαρξη με το φυσικό περιβάλλον και εξοικονομούν ενέργεια. 

 • Τοποθετούμε εξωτερικά κουφώματα με την ελάχιστη δυνατή θερμοπερατότητα και με υψηλή αεροστεγάνωση
 • Επιλέγουμε υλικά με μεγάλη θερμοχωρητικότητα
 • Τοποθέτηση δέντρων ή άλλων φυτών για την δημιουργία ιδανικών συνθηκών και ανάσχεση βορείων ανέμων
 • Μηδενίζουμε τις θερμογέφυρες με την τοποθέτηση θερμοπρόσοψης
 • Σχεδιάζουμε την κατοικία με την ιδανική χωροθέτηση ώστε κάθε χώρος να έχει τις καλύτερες συνθήκες ανάλογα την χρήση του
 • Τοποθετούμε ενεργειακά αποδοτικά συστήματα θέρμανσης και ψύξης. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν:  Αντλίες θερμότητας, υποδαπέδια θέρμανση, συστήματα ανακύκλωσης νερού κλπ.
 • Κτίρια που μπορούν να εξοπλιστούν με σύγχρονες τεχνολογίες, όπως οι έξυπνες συσκευές και τα συστήματα αυτοματοποίησης σπιτιού, ώστε να παρακολουθούν και να προσαρμόζουν την κατανάλωση ενέργειας για να ελαχιστοποιήσουν τις απώλειες

Κατασκευή κατοικιών – Γιατί να επιλέξετε την CO.DE.

 • Πιστοποίηση ISO 9001:2008

Η CO.DE. είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008, που επιβεβαιώνει την αφοσίωσή μας στην ποιότητα και στη συνεχή βελτίωση των λειτουργιών μας.

 • Προϋπολογισμός κλειστός χωρίς εκπλήξεις

Με την CO.DE., δεν υπάρχουν απρόοπτα. Προσφέρουμε στους πελάτες μας έναν κλειστό προϋπολογισμό, που σημαίνει ότι μπορείτε να προγραμματίσετε τις δαπάνες σας αποτελεσματικά.

 • 12 χρόνια εγγύηση

Η CO.DE. προσφέρει μια παρατεταμένη εγγύηση διάρκειας 12 ετών, αποδεικνύοντας την αφοσίωσή μας στη δημιουργία κτιρίων που αντέχουν στον χρόνο.

 • Ιδιωτική ασφάλιση αστικής ευθύνης

Η εταιρεία μας έχει λάβει ιδιωτική ασφάλιση αστικής ευθύνης, προσφέροντας σας περαιτέρω ασφάλεια και προστασία.

 • Χρονοδιάγραμμα με ρήτρες

Με την CO.DE., δεν υπάρχει ανησυχία για καθυστερήσεις. Οι ρήτρες μας εξασφαλίζουν ότι τα προγράμματα εργασιών τηρούνται σύμφωνα με το προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα.

 • Υψηλές προδιαγραφές ποιότητας

Η CO.DE. διασφαλίζει την ποιότητα μέσω του αυστηρού συστήματος επίβλεψης των κατασκευαστικών φάσεων, με καθημερινές επισκέψεις από έμπειρους Μηχανικούς, εγγυώμενη την τήρηση των υψηλών προδιαγραφών που έχουμε θέσει.

Κάντε το Όνειρό σας Πραγματικότητα με την CO.DE. – Επικοινωνήστε μαζί μας Σήμερα

Είτε είστε στο στάδιο της αρχικής σχεδίασης είτε είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την κατασκευή, η ομάδα της CO.DE. είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Αποδεσμευτείτε από την ανησυχία και την αβεβαιότητα, επιλέγοντας μία εταιρεία με αποδεδειγμένη εμπειρία, ασυμβίβαστη δέσμευση στην ποιότητα και τη διαφάνεια κατασκευής κατοικίας.

Επικοινωνήστε με την CO.DE. σήμερα και ανακαλύψτε πώς μπορούμε να καταστήσουμε το όραμά σας πραγματικότητα με ελάχιστο άγχος και τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.