Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων αποτελεί μια σημαντική επένδυση για κάθε επιχείρηση. Μια προσεγμένη και ενημερωμένη αισθητική μπορεί να συμβάλλει θετικά στην εικόνα της εταιρείας σας, να βελτιώσει την παραγωγικότητα και να προσφέρει ένα ευχάριστο περιβάλλον για εργαζόμενους και πελάτες.

Δυσκολίες και ιδιαιτερότητες στην ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων

 

 1. Αυστηρές προθεσμίες: Συχνά η ανακαίνιση πρέπει να ολοκληρωθεί εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος για να μην επηρεαστεί η λειτουργία της επιχείρησης.
 2. Εργασία κατά τη λειτουργία: Πολλές φορές η ανακαίνιση πρέπει να γίνει ενώ το κατάστημα ή το γραφείο λειτουργεί, πράγμα που απαιτεί ειδική οργάνωση και σχεδιασμό.
 3. Αυξημένες απαιτήσεις κατασκευής: Επαγγελματικοί χώροι μπορεί να έχουν ειδικές απαιτήσεις, όπως ανθεκτικότητα σε μεγάλη φθορά ή ειδικές συνθήκες (π.χ. υγρασία, θόρυβος, θερμοκρασία).
 4. Τήρηση κανονισμών και προδιαγραφών: Η ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων πρέπει να συμμορφώνεται με διάφορους κανονισμούς, όπως πυρασφάλεια, πρόσβαση αναπηρικών αμαξιδίων, κτλ.
 5. Οικονομικοί περιορισμοί: Το budget για την ανακαίνιση είναι συχνά περιορισμένο και πρέπει να διαχειριστεί με προσοχή.
 6. Διατήρηση της εταιρικής ταυτότητας: Οι ανακαινίσεις πρέπει να ταιριάζουν με την υπάρχουσα εταιρική ταυτότητα και την εικόνα της επιχείρησης.
 7. Αναγκαίες άδειες: Ανάλογα με τη φύση της ανακαίνισης, ενδέχεται να χρειαστούν διάφορες άδειες από τις τοπικές αρχές.
 8. Επικοινωνία με πολλούς επαγγελματίες: Η διαχείριση και ο συντονισμός διάφορων επαγγελματιών (όπως εργολάβοι, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, αρχιτέκτονες) μπορεί να είναι πολύπλοκη διαδικασία.
 9. Προβλήματα με το υπάρχον κτίριο: Άλλες φορές, παλιά κτίρια μπορεί να κρύβουν “εκπλήξεις”, όπως θέματα σταθερότητας, προβλήματα υγείας και ασφάλειας, παλιές ηλεκτρικές ή υδραυλικές εγκαταστάσεις, κ.λπ.
 10. Συντήρηση και καθαρισμός μετά την ανακαίνιση: Η ανακαίνιση μπορεί να αφήσει έναν χώρο σε αναστάτωση, απαιτώντας εκτενή καθαρισμό και οργάνωση πριν την επαναλειτουργία.

 

Ανακαίνιση Γραφείων – Καταστημάτων Υπηρεσίες που παρέχουμε

 1. Προέλεγχος υποδομών: Ελέγχουμε την υπάρχουσα κατάσταση των υποδομών πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε εργασία ανακαίνισης.
 2. Αρχιτεκτονική αποτύπωση: Καταγράφουμε τον υπάρχοντα χώρο και τις υπάρχουσες δομές.
 3. Μελέτη-σχεδιασμός: Σχεδιάζουμε την ανακαίνιση με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.
 4. Προϋπολογισμός: Υπολογίζουμε το κόστος της ανακαίνισης, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις του προϋπολογισμού σας.
 5. Χρονικός προγραμματισμός: Ορίζουμε ένα χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της ανακαίνισης.
 6. Κατασκευή: Προβαίνουμε στην εκτέλεση του σχεδίου ανακαίνισης.
 7. Μελέτες ανακαίνισης βασισμένες στην ενεργειακή κατανάλωση του σπιτιού σας: Εκτιμούμε την ενεργειακή κατανάλωση του χώρου και σχεδιάζουμε ανακαινίσεις που θα βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση.
 8. Σχεδιαστικές λύσεις και προτάσεις από τους σχεδιαστές μας: Οι σχεδιαστές μας παρέχουν καινοτόμες και λειτουργικές λύσεις για την ανακαίνιση.
 9. Λεπτομέρεια, ακρίβεια και σαφήνεια της εικόνας του έργου που θα υλοποιηθεί: Παρέχουμε ακριβή αποτελέσματα με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών.
 10. Φωτορεαλιστικές απεικονίσεις με προβολή κατασκευαστικών λεπτομερειών: Δημιουργούμε φωτορεαλιστικά renderings για να πάρετε μια πραγματική αίσθηση του τελικού αποτελέσματος.
 11. Κοστολόγηση: Παρέχουμε λεπτομερή εκτίμηση του κόστους της ανακαίνισης.
 12. Ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές: Εγγυόμαστε ποιότητα εργασίας σε προσιτές τιμές.
 13. Διακανονισμός και έντοκη χρηματοδότηση του έργου σας: Προσφέρουμε ευέλικτες επιλογές πληρωμής και χρηματοδότησης.
 14. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους έργο ανεξαρτήτως μεγέθους και τόπου: Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε πρόκληση, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την τοποθεσία του εργοταξίου.
 15. Επίβλεψη των εξειδικευμένων συνεργείων μας από εργοδηγό: Διασφαλίζουμε την ποιότητα των εργασιών με συνεχή επίβλεψη από έμπειρο εργοδηγό.
 16. Υψηλής ποιότητας κατασκευή σε σύντομο πάντα χρονικό διάστημα: Ολοκληρώνουμε την ανακαίνιση σε προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα.
 17. AfterSalesService: Παρέχουμε υποστήριξη μετά την πώληση για να διασφαλίσουμε την ικανοποίησή σας.
 18. Παροχή πλήρους συντήρησης του ακινήτου μετά την αποπεράτωση των εργασιών εντός και εκτός εγγύησης με άμεση εξυπηρέτηση: Συνεχίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες συντήρησης μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης για να διατηρήσετε τον χώρο σας σε τέλεια κατάσταση.
 19. Χαμηλές τιμές στα συμβόλαια συντήρησης: Προσφέρουμε προσιτά συμβόλαια συντήρησης για μετέπειτα υποστήριξη.

Επιλέξτε την CO.DE. για μια Ανακαίνιση που Εκπέμπει Επαγγελματισμό και Αποτελεσματικότητα

Στην CO.DE., αναγνωρίζουμε ότι κάθε επαγγελματικός χώρος είναι μοναδικός και απαιτεί εξατομικευμένη προσοχή. Με την εμπειρία μας, την τεχνογνωσία μας και την προσήλωσή μας στην ποιότητα, είμαστε σε θέση να μετατρέψουμε το γραφείο ή το κατάστημά σας σε ένα χώρο που αντανακλά την εταιρική σας ταυτότητα, βελτιώνει την παραγωγικότητα και προσελκύει πελάτες.

 

Επιπλέον, προσφέρουμε άριστη εξυπηρέτηση πελατών, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης μετά την πώληση και των ευέλικτων επιλογών χρηματοδότησης, για να καταστήσουμε την ανακαίνιση όσο το δυνατόν πιο απλή για εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ανακαλύψετε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να εκτοξευτεί στο επόμενο επίπεδο.