Skip to content Skip to footer
από το 2017

Λύνουμε όλα τα θέματα σας

Από το 2017 η CO.DE. Construction & Design, δημιουργεί, κατασκευάζει, και εκπονεί μελέτες για όλα τα στάδια ενός τεχνικού οικοδομικού έργου, συμπεριλαμβανομένου των αδειών και των μελετών!

Τακτοποιήσεις
0 +
Αδειες
0 +
Πελάτες
0 +
CO.DE. Construction & Design

Πρωτοποριακές Κατασκευές & Ανακαινίσεις για Κατοικίες και Επαγγελματικούς Χώρους

Η εταιρεία CO.DE. Construction & Design ξεκίνησε την λειτουργία της το 2017 και ειδικεύεται στην κατασκευή και ανακαίνιση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Δημιουργός της είναι ο πτυχιούχος πολιτικός μηχανικός του ΑΠΘ Λάζαρος Παυλίδης. Πριν ξεκινήσει την δική του εταιρεία, ο Λάζαρος δούλεψε ως πολιτικός μηχανικός στον τομέα των κατασκευών σε διάφορες Τεχνικές εταιρείες. Από το 2011 μέχρι και σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και είναι ο ιδρυτής της CO.DE.

 

Η CO.DE. παρέχει όλα όσα ψάχνει κάποιος από μία κατασκευαστική. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνει:

  • Κατασκευή κατοικιών
  • Κατασκευή επαγγελματικών χώρων
  • Ανακαίνιση κατοικιών
  • Ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων
  • Κατασκευή και ανακαίνιση κατοικιών και καταστημάτων για λογαριασμό τρίτου
  • Εκπόνηση μελετών για όλα τα στάδια κατασκευής ενός τεχνικού οικοδομικού έργου
  • Σύνταξη και υποβολή όλων των δικαιολογητικών που απαιτούνται για έκδοση οικοδομικών αδειών
  • Εκπόνηση αδειών μικρής κλίμακας
  • Ρυθμίσεις αυθαιρέτων με την υπαγωγή στους εκάστοτε νόμους
  • Έκδοση πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης
  • Εκπόνηση ηλεκτρονικών ταυτοτήτων κτιρίων
  • Υποβολή δικαιολογητικών και παρακολούθηση όλης της διαδικασίας αιτήσεων σε επιδοτούμενα προγράμματα όπως τα εξής: Εξοικονομώ κατ’οίκον, Εξοικονομώ Ανακαινίζω, Φωτοβολταϊκά στη στέγη και άλλα παραπλήσια προγράμματα

 

Η έδρα της εταιρείας είναι στη Θεμιστοκλή Σοφούλη 57 στο εμπορικό κέντρο Sofouli Center της Θεσσαλονίκης.

Πλέον, όσο αφορά τα επιδοτούμενα προγράμματα,  η CO.DE. έχει επεκταθεί και στην Αθήνα. Πιο συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την εταιρεία Tema Constructions βρίσκεται και στο Νέο Ψυχικό Αττικής, Μπουμπουλίνας 16.

CO.DE. Construction & Design

Αποστολή, Στόχος & Όραμα

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες μας και να τους βοηθήσουμε να δημιουργήσουν τα σπίτια ή τις επιχειρήσεις των ονείρων τους σε ανταγωνιστικές τιμές, προσφέροντας παράλληλα απαράμιλλη εξυπηρέτηση πελατών. Ταυτόχρονα, ως σύγχρονη κατασκευαστική εταιρεία που είμαστε, ενσωματώνουμε τα πιο σύγχρονα υλικά και λύσεις στα έργα μας ώστε να δημιουργήσουμε ανθεκτικές και βιώσιμες κατασκευές.

Γνωρίζουμε ότι η ιδιωτική ή επαγγελματική στέγαση είναι πολύ σημαντική για όλους. Είναι ο χώρος όπου περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας και για αυτό πρέπει να είναι μοναδικός. Για αυτόν τον λόγο, στόχος μας είναι να προσφέρουμε προσιτές επιλογές για κάθε οικογένεια ή επαγγελματία που θέλει να ανακαινίσει παλιά κτίρια ή να κατασκευάσει καινούργια. Θέλουμε να είμαστε

Θέλουμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε εξαιρετική ποιότητα σε σχεδιασμό και κατασκευή, παράλληλα δεσμευόμενοι στη συμβολή μας για ένα καλύτερο μέλλον. Μέσω της αφοσίωσής μας στην τεχνική αρτιότητα και την καινοτομία,  κερδίζουμε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των πελατών μας, διατηρώντας τη θέση μας ως πρωτοπόρος στον κλάδο της κατασκευής.

CO.DE. Construction & Design – Ο σύμμαχος σας για ποιοτικές κατασκευές & ανακαινίσεις

Είτε επιθυμείτε να ανακαινίσετε τον χώρο σας είτε να κατασκευάσετε κάτι καινούργιο από την αρχή, η CO.DE. είναι εδώ για να καταστήσει το όραμά σας πραγματικότητα. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα και ανακαλύψτε πώς μπορούμε να κάνουμε τα σχέδιά σας πραγματικότητα.
η ομάδα μας

το δυνατό μας στοιχείο!

Παυλίδης Λάζαρος

Ονομάζομαι Παυλίδης Λάζαρος γεννήθηκα στη Γερμανία και μεγάλωσα στην Καβάλα. Είμαι πτυχιούχος Πολιτικός μηχανικός , σπούδασα στο Α.Π.Θ. και από το 1994 που αποφοίτησα ζω και εργάζομαι στη Θεσσαλονίκη. Στα πρώτα βήματα της εργασιακής μου πορείας εργάσθηκα ως Πολιτικός Μηχανικός στον τομέα των κατασκευών σε διάφορες Τεχνικές Εταιρείες. Παράλληλα όμως εργαζόμουν κι ως ελεύθερος επαγγελματίας ώσπου από το 2011 και μετά εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας αποκλειστικά. 

Από το 2011 ως και το 2017 ήμουν ελεύθερος επαγγελματίας με Ατομική Ιδιότητα. Από το 2017 δημιούργησα την εταιρεία CO.DE. Construction & Design με πολυποίκιλα αντικείμενα ενασχόλησης: Εκπόνηση μελετών για όλα τα στάδια κατασκευής ενός τεχνικού οικοδομικού έργου, σύνταξη και υποβολή όλων των δικαιολογητικών που απαιτούνται για έκδοση οικοδομικών αδειών, εκπόνηση αδειών μικρής κλίμακας, Ρυθμίσεις αυθαιρέτων με την υπαγωγή στους εκάστοτε νόμους, έκδοση πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης, εκπόνηση ηλεκτρονικών ταυτοτήτων κτιρίων, υποβολή δικαιολογητικών και παρακολούθηση όλης της διαδικασίας αιτήσεων σε επιδοτούμενα προγράμματα όπως το Εξοικονομώ κατ’οίκον, Εξοικονομώ _ Ανακαινίζω, Φωτοβολταϊκά στη στέγη και άλλα παραπήσια προγράμματα. 

Η εταιρεία μου ως επί το πλείστον στο μεγαλύτερο ποσοστό ασχολείται με τις κατασκευές και όλων των παραπάνω επιδοτούμενων προγραμμάτων αλλά και κατασκευές και ανακαινίσεις κατοικιών και καταστημάτων για λογαριασμό τρίτου. Έδρα της εταιρείας είναι στη Θεμιστοκλή Σοφούλη 57 στο εμπορικό κέντρο αλλά έχει επεκταθεί όσο αφορά τα επιδοτούμενα προγράμματα και στην Αθήνα σε συνεργασία με την εταιρεία tema contruction με έδρα στο Νέο Ψυχικό στην οδό Μπουμπουλίνας 16.

Καρτερού Μαρία

Ονομάζομαι Μαρία Καρτερού. Έχω φοιτήσει στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) ΠΡΩΗΝ Αλεξάνδρειο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών με κατεύθυνση Δομοστατικών Υποδομών. 

Είμαι κάτοχος πιστοποιήσεων για τα προγράμματα MS Office, AutoCAD 2D και EpsiloNet. Από το 2021 είμαι μέλος της ομάδας της εταιρείας Code constructions, όπου πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση. Κατέχω πλέον διετή εμπειρία στο προγράμματα «Εξοικονομώ», τόσο στον τομέα του ελέγχου και της προετοιμασίας του φακέλου για την δημιουργία της αίτησης σ΄αυτό, όσο και έπειτα στις αυτοψίες – επιμετρήσεις για την δημιουργία του προϋπολογισμού και της προσφοράς του κάθε πελάτη. Από την αρχή μέχρι το τέλος του προγράμματος, σε κάθε βήμα, υπάρχει συνεχής επίβλεψη των εργασιών που απαιτούνται καθώς και η ενημέρωση του πελάτη. 

Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια για την εξέλιξή μου και συνεχίζω με τελευταία την τεχνική εκδήλωση του ΠΣΠΕΕ σε συνεργασία με το ΤΕΕ – Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, με θέμα «Χρηματοδοτικά προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης κατοικιών και επιχειρήσεων – Παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας μέσω φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Κυριακή Λουκμά

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και είμαι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός. Ασχολούμαι με την εκπόνηση μελετών για όλα τα στάδια κατασκευής ενός τεχνικού έργου (αρχιτεκτονικά, ύδρευση, αποχέτευση) καθώς και τη σύνταξη και υποβολή ολοκληρωμένων φακέλων για έκδοση οικοδομικών αδειών. 

Επίσης, ασχολούμαι με την εκπόνηση και διεκπεραίωση της διαδικασίας, για «Ρυθμίσεις αυθαιρέτων» στους εκάστοτε νόμους που ισχύουν και για ενεργειακά πιστοποιητικά καθώς και την υποβολή και παρακολούθηση των αιτήσεων στα προγράμματα «εξοικονομώ». Από το 2004 εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας καθώς και σε τεχνικά γραφεία. 

Από το 2019 είμαι μέλος της ομάδας της εταιρείας Code constructions. Γνωρίζω προγράμματα σχεδιασμού 2D & 3D. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια κατάρτισης στο ΤΕΕ καθώς και σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) και συνεχίζω να εμπλουτίζω της γνώσεις μου με συνεχή επιμόρφωση στον τομέα ενδιαφέροντος μου.

Γεωργία Κατράκη

Η Γεωργία Κατράκη γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1997. Αποφοίτησε από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου τον Μάρτιο του 2023. Κατά το έτος 2019 ξεκίνησε να εργάζεται στο γραφείο μας κάνοντας τα πρώτα της βήματα ως μηχανικός στον χώρο των κατασκευών. Κατά τα έτη 2021-2023 εργάστηκε στο γραφείο της Ιουλίας Ασλανίδου, όπου και συμμετείχε στον σχεδιασμό και την κατασκευή διαφόρων χώρων εστίασης αλλά και αρκετών οικιστικών μονάδων. 

Καθ’ όλη την ακαδημαϊκή και επαγγελματική της πορεία έως τώρα, την έχει κερδίσει ο σχεδιασμός εσωτερικών χώρων, με τον οποίο ασχολείται πλέον και ως ελεύθερη επαγγελματίας (freelancer). Για τον λόγο αυτό έχει παρακολουθήσει σεμινάρια “Interior Design” καθώς και σεμινάρια “Interior Styling και Αρχές Χρωματολογίας”. 

Στο γραφείο μας, η Γεωργία είναι εδώ για να σας βοηθήσει σε όλα όσα χρειάζεστε σχετικά με τον σχεδιασμό και την διακόσμηση του νέου σας χώρου.